Een verantwoord bedrijf

Omdat we burgers zijn voor dat we transportprofessionals zijn, hebben we verantwoorde diensten opgezet om Brussel voor het grootste aantal toegankelijker te maken.

Missie

Word de geprefereerde mobiliteitspartner. De eerste waar je aan denkt wanneer je snel, veilig en aangenaam in Brussel wilt verhuizen

Verschil

De meest betrouwbare partner voor stedelijke mobiliteit in Brussel.

Belofte

We beloven je gemoedsrust bij elke rit.

Ervaring

Gastvrij, gemoedsrust, tijdwinst, in goede handen, probleemoplossing, sereniteit

Visie

We investeren lokaal. In de stad, de mensen en bezoekers. Betere, groenere en geïntegreerde stedelijke mobiliteit. Lokale levens beter maken

Over

Taxis Verts

Professional in het vervoeren van passagiers en pakjes sinds 1981. Taxis Verts trots op zijn service en betrouwbaarheid die al bijna 40 jaar ter beschikking staat van zijn klanten: particulieren, bedrijven, verenigingen en openbare besturen.

Omdat het broep van taxi een openbare dienst is, hebben we een reeks diensten ontwikkeld die ons in staat stellen te voldoen aan de behoeften van veel mensen, vooral de meest kwetsbaren.

Onze 900 professionele chauffeurs worden voortdurend opgeleid om de best mogelijke service aan klanten te bieden en genieten de mogelijkheid van loopbaanontwikkeling.

about_a_propos

De verantwoordelijke

diensten

PBM

De persoonlijke service van Taxis Verts om de mobiliteit van personen met beperkte mobiliteit te vergemakkelijken.

Taxi Bus

De MIVB-service voor mensen met een handicap.

Groene vloot

Elektrische taxi’s om onze omgeving te respecteren.

Nieuws

Van Taxis Verts