Een verantwoord bedrijf

Omdat we burgers zijn voor dat we transportprofessionals zijn, hebben we verantwoorde diensten opgezet om Brussel voor het grootste aantal toegankelijker te maken.

Missie

Word de geprefereerde mobiliteitspartner. De eerste waar je aan denkt wanneer je snel, veilig en aangenaam in Brussel wilt verhuizen

Verschil

De meest betrouwbare partner voor stedelijke mobiliteit in Brussel.

Belofte

We beloven je gemoedsrust bij elke rit.

Ervaring

Gastvrij, gemoedsrust, tijdwinst, in goede handen, probleemoplossing, sereniteit

Visie

We investeren lokaal. In de stad, de mensen en bezoekers. Betere, groenere en geïntegreerde stedelijke mobiliteit. Lokale levens beter maken

Over

Taxis Verts

Professional in het vervoeren van passagiers en pakjes sinds 1981. Taxis Verts trots op zijn service en betrouwbaarheid die al bijna 40 jaar ter beschikking staat van zijn klanten: particulieren, bedrijven, verenigingen en openbare besturen.

Omdat het broep van taxi een openbare dienst is, hebben we een reeks diensten ontwikkeld die ons in staat stellen te voldoen aan de behoeften van veel mensen, vooral de meest kwetsbaren.

Onze 900 professionele chauffeurs worden voortdurend opgeleid om de best mogelijke service aan klanten te bieden en genieten de mogelijkheid van loopbaanontwikkeling.

about_a_propos-min

Partner Make-a-wish®
Belgium South

Taxis Verts is trots om partner te zijn van Make-a-wish® Belgium South dat gehospitaliseerde kinderen helpt hun dromen te verwezenlijken. Bij het realiseren van een droom is een heuse keten actoren nodig, die elk op zijn eigen manier en volgens zijn eigen middelen bijdraagt.

Als grote mobiliteitspeler in Brussel zorgt Taxis Verts en zijn chauffeurs voor het vervoer van de kinderen van of naar onze stad. Zo dragen we bij aan de missie om hun droom waar te maken en hen blij te maken.

Logo_make_a_wish_belgium_south

Nieuws

Van Taxis Verts