Taxis Verts gaat samen met de horeca voor de heropleving van Brussel

TV-Terrasse-Ouverture-Facebook
Net als de taxisector is de horeca zwaar getroffen door de gezondheidscrisis. We delen dezelfde doelstelling om – met inachtneming van de gezondheidsmaatregelen – de economische en sociale activiteit zo snel mogelijk opnieuw op te starten en ons Brussels Gewest weer in beweging te krijgen. Daartoe lanceert Taxis Verts, naar aanleiding van de versoepelingen van 9 juni, een reeks steunacties voor bars en restaurants in Brussel.
We slaan de handen in elkaar met de Federatie Horeca Brussel, die de belangen behartigt van bedrijven actief in de horecasector in Brussel. Als onderdeel van deze samenwerking stellen we heel wat voordelen (promocodes, zichtbaarheid in onze mobiele app, enz.) ter beschikking om verplaatsingen van en naar Brusselse restaurants en bars te vergemakkelijken. De leden van de Horecafederatie kunnen intekenen op de vele voordelen bij de Federatie. Contacteer secretariat@fedhorecabruxelles voor meer info.
Taxis Verts is ook hoofdsponsor van het programma #jaimemonresto, waarbij de Franstalige nieuwszender LN24 Brusselse restaurateurs een platform biedt om hun restaurant in de kijker te zetten met video’s van 30 tot 40 seconden. Via dit partnerschap willen we bijdragen tot het helpen van de horecasector en om de Brusselaars aan te moedigen zo snel mogelijk Brusselse etablissementen te (her)bezoeken. Volg hier het programma.

Wilt u de Brusselse restaurants en bar ook een duwtje in de rug geven?

Reserveer dan een tafeltje in uw favoriete restaurant of bar in Brussel en laat u in stijl vervoeren door Taxis Verts. Met de promocode HORECABXL geniet u van € 10 korting* op een taxirit met in-app betaling via de Taxis Verts-app.

Activeer uw korting in 3 stappen:

1.       Download de gratis app hier 

2.       Link een kredietkaart aan uw account en geef uw ophaaladres en bestemming in

3.       Geef de promocode HORECABXL in en bevestig uw bestelling

*Korting geldig van 09/06/21 t.e.m. 09/07/21 voor de eerste bestelling via de Taxis Verts-app. Actie geldig zolang de voorraad strekt. 1 code per gebruiker. Wanneer de ritprijs meer dan € 10 bedraagt, wordt het resterende bedrag in rekening gebracht op de kredietkaart van de gebruiker.