Made in Brussels

Made for Brussels

taxi-brussel

Met Taxis Verts kunt u 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 een rit bestellen door te bellen naar 02/349 49 49 of door onze applicatie te downloaden via de Apple Store of Google Play.

Schat de prijs en duur
van uw rit

Estimation

Voer uw vertrek- en bestemmingsadres in binnen de grenzen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Waarom

de Taxis Verts App ? 

Innovatie, efficiëntie en diensten aangepast aan al uw behoeften. Het team en de chauffeurs van Taxis Verts stellen graag hun knowhow en hun energie tot uw dienst om uw verplaatsingen en uw dagelijkse taken te vergemakkelijken. Uw noden zijn onze prioriteit.

Intuïtief, snel, aangenaam

We hebben de Taxis Verts-app ontworpen omdat we uw tijd en comfort heel serieus nemen. We willen uw leven vereenvoudigen … en mooier maken.

Mijn voorkeuren

U kunt uw favoriete adressen en bankkaarten beheren, een gepersonaliseerde pick-up in Brussels Airport of het Zuid-Station aanvragen of eenvoudig contact opnemen met onze klantendienst. We passen ons aan aan uw voorkeuren en behoeften.

Gegarandeerde vaste prijs

Wilt u uw ritprijs vastleggen voordat u bestelt? Niets is eenvoudiger. Kruis de optie “Gegarandeerde vaste prijs” aan in uw profiel.

Volg ons

Taxis Verts,

en u ?

particulier_img_1

U bent

een particulier

Maak uw dagelijks leven gemakkelijk, vertrek met een gerust hart op vakantie, bestel voor een naaste: vertel ons wat u nodig heeft of graag wilt en we zorgen voor een oplossing voor u.

entreprise_img

U bent 

een bedrijf

U zoekt een oplossing voor de verplaatsingen van uw werknemers of om uw klanten te begeleiden na een vergadering, terwijl u de controle houdt over kosten en gebruikers. Taxis Verts heeft een oplossing aangepast aan uw professionele behoeften.

chauffeur_img

U bent

een chauffeur

U wilt lid worden van een dynamische community en confortabel werken met een aantrekkelijk platform? Dan zijn wij uw ideale partner. We kijken uit naar uw komst.

Taxis Verts,

in een paar cijfers

+
Chauffeurs
Jaar
het aantal jaar ten dienste van onze klanten
/5
Gemiddelde chauffeur beoordeling

Een vraag?

Laat het ons weten!