Taxis Verts, Made in Brussels, Made for Brussels

Een taxi nodig of iets laten leveren ?

Maak een schatting van de ritprijs of de transportkost

Altijd een Taxi Vert op zak

Taxis Verts, uw taxi
in Brussel

Taxis Verts is de leider in Brusselse taxi's. We zijn hier om uw verplaatsingen en dagelijks transport te vergemakkelijken door tegelijkertijd efficiëntie, gevoel voor service en innovatie te garanderen.

Applicatie om een taxi
te bestellen in Brussel

U kunt 24u op 24, 7d op 7 een rit bestellen door ons te bellen op het nummer 02 349 49 49 of via onze app, beschikbaar op Google Play en de Apple Store. Onze taxi-app is de makkelijkste manier om een ​​Taxi Vert te boeken.

De nieuwe Webbooker van

Taxis Verts

Klik hier voor meer

Hoeveel kost een taxi?

 

Wees gerust, een taxirit is vaak goedkoper dan mensen denken. Door een Taxi Vert te nemen, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U kunt gebruik maken van de taxiprijsberekenaar. U kunt de prijs van uw taxirit en de duur van uw rit direct schatten op onze website.

Diensten aangeboden door
Taxis Verts aan particulieren

 

Taxis Verts is uw partner als het gaat om het vervoeren van pakjes of personen. Dit zijn de verschillende diensten waarmee we u helpen:

7236-Cliente-sortant-tx_40-1054x860-min-527x430

De taxidienst
in Brussel

Mensen vervoeren is onze specialiteit. Een Taxi Vert nemen, is kiezen om in alle veiligheid in een proper, recent voertuig te reizen. Een sedan of monovolume met airconditioning die u op tijd brengt waar u heen moet.

Collecto

Collecto is een collectieve taxidienst. De dienst is actief in het hele Brussels Gewest en laat u toe om tegen een gereduceerde prijs (5 of 6 euro) veilig naar huis of op stap te gaan.

Om een ​​Collecto te bestellen, gebruikt u de gratis app die u kunt downloaden met uw smartphone of neemt u telefonisch contact met ons op.

Illustration-Site-TRB-Récupéré_Chauffeur-800x800-min

Luchthavens bediend
door Taxis Verts

Brussels Airport

De Belgische hoofdstad heeft een grote luchthaven, Brussel Zaventem. Het taxibedrijf Taxis Verts is een goedkope en veilige manier om er te geraken of te vertrekken als u terugkomt van een reis. Het comfort is veel groter dan bij een shuttle.

Met onze service vermijd u wachtrijen, die vaak voorkomen bij taxistandplaatsen.

U kunt op voorhand een taxi reserveren die u komt ophalen op de luchthaven of u kunt er een bestellen van zodra u in de aankomsthal bent. U wacht minder dan 10 minuten eer de chauffeur aankomt en betaalt aan boord, contant of met kaart.

Voor ritten van en naar de luchthaven van Zaventem werken wij op basis van een gegarandeerde vaste prijs bepaald bij bestelling. Het uur waarop de rit plaatsvindt, doet de prijs variëren afhankelijk van het verkeer op dat moment.

Luchthaven Charleroi

U kunt ook een Taxi Vert gebruiken om u af te zetten op de luchthaven van Charleroi in Gosselies.

Treinstations in Brussel

Brussel heeft 3 hoofdstations, het station Brussel-Zuid, het station Brussel-Centraal en het station Brussel-Noord. Er is altijd een chauffeur van Taxis Verts in de buurt en beschikbaar voor u. U kunt ook altijd een Taxi Vert nemen aan een ander station in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

TV-Fete-metro-07-800x800-min

Vervoer
voor bedrijven

 

IMG_4854-scaled-1054x860-min-527x430

Onze zakelijke transportservice biedt u de mogelijkheid om uw klanten te verwennen en het leven van uw medewerkers te verbeteren. Waarom voor ons kiezen? De redenen zijn talrijk en gevarieerd:

1: U heeft voorrang
Wanneer de vraag naar een taxi hoog is, verzekeren wij uw prioriteit, zodat u altijd op tijd bent.

2: Onfeilbare service
We hebben van een vloot van 600 taxi’s die worden bestuurd door professionals, waardoor we u en uw klanten of bezoekers oplossingen op maat kunnen bieden.

3: Budgetcontrole
We bieden administratieve tools waarmee u alle uitgaven van uw medewerkers kunt beheren en uw budget beter onder controle kunt houden.

Levering van brieven en pakjes

Of u nu een bedrijf of een particulier bent, Taxis Verts bezorgt dezelfde dag veilig uw pakketten en brieven. Zo halen en deponeren wij uw pakketten op de plaats van uw keuze en bieden wij u verschillende soorten voertuigen aan. U kunt ervoor kiezen om de chauffeur rechtstreeks te betalen of het bedrag later op factuur te betalen.

Voor leveringen in Brussel hebben we twee diensten beschikbaar: express of directe levering. Bij een expresslevering halen we uw pakket binnen anderhalf uur op en bezorgen we binnen anderhalf uur, afhankelijk van de andere leveringen die de chauffeur moet doen. Bij directe levering halen we binnen het uur op, daarna directe levering door de chauffeur.

Waarom beroep doen
op Taxis Verts?

Gekwalificeerde chauffeurs

Elke taxichauffeur in ons bedrijf is een geregistreerde professional en heeft aandacht voor de behoeften en prioriteiten van de klant. De chauffeurs zijn eerlijk en vriendelijk voor hun klanten. We vormen een hecht team met onze partnerchauffeurs en zijn verenigd rond dezelfde gemeenschappelijke waarden. Dat maakt van Taxis Verts het beste taxidienst in Brussel.

Taxidienst voor mensen met beperkte mobiliteit

Taxis Verts biedt een dienst aan om het vervoer van mensen met beperkte mobiliteit te vergemakkelijken. Zo wordt hen een 8-persoons minibus of ander speciaal uitgerust voertuig ter beschikking gesteld om ze naar hun bestemming te brengen.

We organiseren ook veilig vervoer van en naar ziekenhuizen.

Club Executive

De Club Executive bevindt zich tussen de klassieke taxi en de limousine en is bedoeld voor onze vipklanten met de hoogste eisen en voor belangrijke verplaatsingen. De Club Executive is zeer flexibel en biedt 220 high-end voertuigen die 24 uur per dag beschikbaar zijn. De chauffeurs die deze service verlenen, zijn geselecteerd vanwege hun grote professionele kwaliteiten en hun luistervaardigheid. De Club Executive biedt u een voorbeeldige stiptheid.

Transportservice voor uw evenementen

Organiseert u een evenement en zoekt u een oplossing voor het vervoer van uw gasten? Wij kunnen uw partner zijn en bijdragen tot het succes van het evenement. We stellen het aantal auto’s of limousines ter beschikking dat nodig is om de ritten van de gasten te garanderen.

Onze prijzen

Het doel van de Brusselse Taxis Verts is om u een hoogwaardige transportdienst te bieden tegen een redelijke prijs. Drie factoren bepalen de prijs van uw reis:

Instap

Het daginstaptarief (tussen 6u en 22u) is € 2,40 en het nachtinstaptarief (tussen 22u en 6u) is € 4,40.

Kilometers

De prijs per kilometer wordt berekend op basis van de snelheid en de afgelegde afstand. In Brussel is het bijvoorbeeld boven de 16,5 km/u € 1,80 per kilometer binnen het Brussels Gewest en € 2,70 buiten het Brussels Gewest.

Wachttijd

De wachtprijs (tijdens een file of incident) is € 0,5 per minuut.

7219-Taximen-en-course_33-scaled-1054x860-min-527x430-ConvertImage

Word Taxis Verts-chauffeur

Word lid van een dynamische groep professionals en werk met het comfort van een aantrekkelijk platform bij Taxis Verts. Wij zijn uw ideale partner en we kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Taxis Verts,

in een paar cijfers

+
Chauffeurs
Jaar
het aantal jaar ten dienste van onze klanten
/5
Gemiddelde chauffeur beoordeling

Een vraag

Laat het ons weten!

Volg ons